Andreu March "De Belles Arts al Visual Merchandising"

"Encara m’emociono quan recordo els inicis de la meva carrera. Anys enrere, estudiar Belles Arts no era la millor opció per un jove de 18 anys, potser era una carrera massa etèria. Encara que no va ser fàcil, vaig aconseguir estudiar allò que m’apassionava i avui, des de la distància, crec que soc al lloc en el que sempre vaig voler estar.

Vaig començar al món laboral fent classes d’aparadorisme, transformant els meus coneixements en aparadors i wow, em va encantar! Vaig descobrir l’apassionant món del Visual Merchandising, que aleshores, no sabia ni com s’escrivia.

Mica en mica, vaig entrar en aquest món, que em va dur a descobrir el que és perdre’s pels carrers de Paris. Descobrir la màgia de l’efecte sorpresa que desprenen, en especial, els seus comerços.

Avui, després de 30 anys d’experiència en el sector, he dirigit la meva creativitat al sector del Retail, enamorant-me dia a dia de productes i conceptes. Entenent cada projecte, com un repte per a la meva creativitat i la de tot el meu equip."

Studio

Des del nostre estudi, treballem per que els projectes amb nosaltres siguin sempre una experiència en sí mateixos.

 Andreu March

Gerència i Direcció d'art

 

Sandra Márquez

Tècnica en Administració i Gestió

 

Isaac Figueras

Disseny Tècnic i Execució de Comptes

 

Mònica Delgado

Disseny Artístic i Execució de Comptes

 

Adelaida Martín

Visual Merchandiser